Pers & Propaganda

Dé P&P commissie

De P&P-commissie, oftewel de pers- en propaganda commissie. De naam zegt het al; we regelen alles wat met de pers te maken heeft. Er worden posters gemaakt en opgehangen voor de georganiseerde feesten zodat iedereen weet waar en wanneer ze moeten zijn, we laten via de kranten en nieuws web- sites weten wat er te doen is, maar er is meer..

Elk jaar proberen we jullie ook te voorzien van een geweldige act op de Zitting. Met een jonge maar fanatieke groep zijn we vlak voor de zitting druk bezig met repeteren zodat we met een mooi stuk de mensen in de zaal kunnen vermaken!

Ook zijn we verantwoordelijk voor de website. De webmaster probeert de site altijd zo up-to-date mogelijk te houden, zodat jullie precies weten waar we feest aan het vieren zijn, wie waar verantwoordelijk voor is, maar natuurlijk ook om de altijd mooie foto’s te bekijken.

En als laatste het ledenwerven. Met alle feesten zijn we van de partij en dan proberen we nieuwe leden te verweven voor onze vereniging. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot dat we je tegenkomen op een feestje, en kun je online al een formulier downloaden.? Het moet voorzien zijn van je handtekening, dus het is alleen mogelijk om schriftelijk lid te worden!

Lijkt het je leuk om je bij deze commissie aan te sluiten of sta je graag op het podium en wil je mee spelen tijdens de zitting? Laat dan gerust een berichtje achter op het volgende e-mail adres; perspropagandacommissie@siepeljonkers.nl

Hoofd Pers- en propaganda,
Lauren Brunnikhuis


goodgoan!