Pers & Propaganda

Dé P&P commissie

De P&P-commissie, oftewel de pers- en propaganda commissie. De naam zegt het al; we regelen alles wat met de pers te maken heeft. Er worden posters gemaakt en opgehangen voor de georganiseerde feesten zodat iedereen weet waar en wanneer ze moeten zijn, we laten via onze socials weten wat er te doen is én er is meer...

Elk jaar proberen we jullie ook te voorzien van een geweldige act op de Zitting. Met een jonge maar fanatieke groep zijn we vlak voor de zitting druk bezig met repeteren zodat we met een mooi stuk de mensen in de zaal kunnen vermaken!

Ook zijn we verantwoordelijk voor de website en social media. We proberen de site én onze socials altijd zo up-to-date mogelijk te houden, zodat jullie precies weten waar we feest aan het vieren zijn, wie waar verantwoordelijk voor is én om al de prachtige foto’s te bekijken.

Niet te vergeten... met alle feesten zijn we van de partij en dan proberen we nieuwe leden te verweven voor onze vereniging. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot dat we je tegenkomen op een feestje, en kun je je via de website aanmelden. Lijkt ons gezellig!

Lijkt het je leuk om je bij deze commissie aan te sluiten of sta je graag op het podium en wil je mee spelen tijdens de Zitting? Laat dan gerust een berichtje achter op het volgende e-mail adres: perspropagandacommissie@siepeljonkers.nl

Alaaf!

Bodera Masselink & Babet Morsink 

goodgoan!

Blijf je ons volgen?

© 2020 C.V. de Siepeljonkers.
Alle rechten voorbehouden.

Schulten Media